23.01.2019.
Službena Petrinja
   628
Gradonačelnik Dumbović primio predstavnike Hrvatskog motociklističkog saveza
Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i saborski zastupnik, primio je 22. siječnja 2019. godine, u Maloj vijećnici Grada Petrinje predstavnike Hrvatskog motociklističkog saveza – gosp. Ivana Laftera, glavnog tajnika pri HMS–u te Zorana Mioća, tajnika pri Odboru za sport u HMS–u

Sastanku su prisustvovali i Nenad Rak, predsjednik Motocross kluba Petrinja i Joso Barić, zamjenik predsjednika Kluba. Ovom prigodom gradonačelniku je upućen poziv za Noć prvaka, naime Hrvatski motociklistički savez prvi je put u 2017. godini imao sustav bodovanja za „Motociklistički Kup grada Petrinje“ i za 2018. natjecateljsku sezonu HMS je također raspisao Motociklistički Kup Grada Petrinje čija dodjela će biti upriličena na svečanosti Noći prvaka – Oskaru motociklističkog sporta koja će se održati u subotu, 26. siječnja.

Na sastanku se govorilo o mogućnostima trajne suradnje s ciljem promicanja motociklističkog sporta kao i o pripremama za Prvenstvo Hrvatske u motocrossu u Zelenoj dolini koje će se ove godine održati 19. svibnja.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr