19.01.2019.
Službena Petrinja
   541
Gradonačelnik Dumbović se susreo s generalnim konzulom Duvnjakom na minhenskom sajmu BAU 2019

Gradonačelnik Grada Petrinje i saborski zastupnik, Darinko Dumbović posjetio je svjetski stručni sajam BAU 2019 koji se održava od 14. do 19. siječnja 2019. godine, na sajamskom prostoru Messe München u Njemačkoj.

Ovom prigodom susreo se i sa generalnim konzulom RH u Münchenu, gosp. Vladimirom Duvnjakom kao i s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore, a obišao je i tvrtku Kamen centar d.o.o. iz Mošćenice, vlasnika Zijada Omerčevića kao jedino poduzeće sa područja Sisačko – moslavačke županije. Sajam BAU namijenjen je svima onima koji su uključeni u projektiranje i gradnju. Najveći dio posjetitelja dolazi upravo iz graditeljskih djelatnosti i djelatnosti opremanja zgrada.

Oko 2.200 izlagača iz 45 zemalja predstavlja arhitekturu, materijale i sustave za poslovnu i stambenu izgradnju, kao i dizajn interijera novih i postojećih zgrada na najvećem izložbenom prostoru dosad, među njima i 20 hrvatskih tvrtki. Cilj sajma je prezentirati najnovije ideje i trendove te je jedna od dominantnih tema digitalizacija. Svake dvije godine vodeći akteri u djelatnosti okupljaju se na ovoj građevinarskoj izložbi, koja je jedinstvena u svijetu. Raspon proizvoda i usluga je strukturiran prema građevinskom materijalu, proizvodnim sektorima i tematskim područjima.

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr