18.06.2019.
Službena Petrinja
   310
Nikola Janjanin novi je predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Petrinje

U Velikoj vijećnici Grada Petrinje jučer, 17. lipnja 2019. godine, održana je konstituirajuća Sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Petrinje. Na Sjednici je izabran novi predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine - Nikola Janjanin, a za zamjenicu predsjednika Vijeća Milijana Nožinić. 

Gradonačelnik Grada Petrinje, Darinko Dumbović zajedno sa svojom zamjenicom, Viktorijom Kaleb, otvorio je Sjednicu te čestitao novoizabranom predsjedniku Vijeća:

„Drago mi je da vas mogu sve skupa pozdraviti u svoje ime i u ime svojih najbližih suradnika i željom da će te ovdje uspjeti naći rješenje izbora koje ste sproveli kao srpska nacionalna manjina. Nadam se da sve ono što je do sada odrađeno, da je odrađeno u skladu sa Statutom i sa svime onime što je regulativa po zakonima Republike Hrvatske. Na nama svima koji sjedimo ovdje jedna je velika odgovornost. Ovo nije posao koji ćemo raditi kod svojih kuća nego kao javne osobe, preuzeti odgovornost za javni život, za onaj dio posla koje definitivno kada su u pitanju odnosi između svih problema koje imate kao nacionalne manjine i Grada Petrinje i kao gradonačelnika. Zato danas treba naći one koji su spremni reći da. Mi ovdje drugima želimo prije svega dobre politike razvoja kroz dobre strategije i pružiti ruku drugima i čestitati i da iza nas ostanu dobri rezultati. Čestitam svima koji ste izabrani na prvim izborima.“

– rekao je gradonačelnik.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr