01.07.2019.
Službena Petrinja
   380
Novi prodajni prostor Smit commerce otvoren za kupce

Brojni gosti i uzvanici, Petrinjci i poslovni partneri dana 27. lipnja 2019. godine su bili na svečanosti otvorenja novoizgrađenog Smit commerce d.o.o. u Zagrebačkoj ulici 2c u Petrinji. Uz nastup Petrinjskih mažoretkinja, Mirne Berend i Davora Dretara Dreleta svi su se upoznali sa bogatom, dugogodišnjom tradicijom ovog lanca trgovina i njihovim vlasnicima Zlatkom i Gordanom Meglej iz Zagreba.

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović nije krio zadovoljsvo razgledavši prekrasno uređeno zdanje novog Smita, te je naglasio ;

"Mogu reći da je to jedna nadgradnja standarda života i ponude koju ima Smit Commerce. Mislim da je ovaj novi poslovni prostor važan za gospodarstvo, ali i za svakog čovjeka. Gospodin Meglaj je ostavio trag i kroz nova zapošljavanja. Ovaj prostror s Plodinama i benzinskom postajom čini malu poslovnu zonu. Ja sam ovdje došao čestitam im i poželjeti im sve najbolje.“

Ovo je respektabilna tvrtka koja zapošljava 132 djelatnika i u Petrinji je od prvog dana od otvorenja tijekom obnove i izgradnje grada poslije Domovinskog rata našla svoje zapaženo mjesto u gospodarstvu.

Bilo im je skučeno u ulici Slavka Kolara, ali sada su na novoj lokaciji i ova novouređena zgrada na ulazu u grad krasit će ovaj dio grada. Smit se prostire na 2 500 kvadrata i nudi bogat asortiman građevinskog i ostalog materijala, te brojnu drugu robu.

Na svečanosti otvorenja Smit Commerce uz gradonačelnika Dumbovića bila je i njegova zamjenica dr. Viktorija Kaleb.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr