17.10.2018.
Službena Petrinja
   1010
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Obavijest o obustavi zaprimanja projektnih prijedloga za otvoreni trajni poziv „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“ (UP.02.1.2.0

Obustavljeno je zaprimanje projektnih prijedloga za grupu 4. Petrinja u okviru otvorenog trajnog poziva „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“. 

Obustava Poziva traje u periodu od dana 16. listopada 2018. godine u 16:00 sati do kraja dana 31. siječnja 2019. godine (uključujući cijeli taj dan).
Svi projektni prijedlozi predani unutar navedenog razdoblja trajanja obustave Grupe 4 – Petrinja neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja iste.

Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr