12.01.2019.
Službena Petrinja
   660
Obnova podnih podloga u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Mošćenici

Gradonačelnik Darinko Dumbović je danas sa suradnicima i izvođačem radova Nevenom Žužićem izvršio obilazak radova na izmjeni podnih obloga u područnoj osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Mošćenici kojom se prilikom uvjerio da su radovi kroz zimske praznike dovršeni. Radi se o izmjeni starih i dotrajalih laminata koji su zamijenjeni parketom cca 620 m2 proizvedenim u Petrinji.

Gradonačelnika su u školi dočekali povjerenik MO Mošćenica Darko Lipovac i voditeljica područne škole Josipa Radišić koji su pokazali i još nekoliko kritičnih točaka u školi čijem saniranju će se također pristupiti u što kraćem roku.
Josipa Radišić, Voditeljica područne Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Mošćenica sprovela je nazočne u obilazak škole te je ovim putem poručila:

„Drago nam je da su obavljeni radovi na našoj područnoj školi. Postavljenje dvoslojni pod od hrasta sa vodootpornom šperpločom debljine 14 mm po cijeloj školi i u školskoj dvorani sa ukupno 620 kvadrata . To je novi proizvod na tržištu te je puno izdržljiviji nego što smo imali prije. Jako smo zadovoljni, radovi su uspješno obavljeni, prošli smo kontrolu cijele škole, izvođač radova je ispunio svoj zadatak, gradonačelnik je isto donirao za cijeli projekt, zadovoljni smo što nam je pomogao u vezi školske dvorane gdje se održavaju mnogobrojna sportska i društveno- kulturna događanja. Naša škola broji 159 učenika u obje smjene od 1. do 8. razreda i mislim da će to bit na opće zadovoljstvo i učenika i roditelja naše škole.“

Darko Lipovac, povjerenik Mjesnog odbora Mošćenica iskazao je iznimno zadovoljan činjenicom da su Grad i gradonačelnik prepoznali potrebe ove škole, te je dodao:

„Obratio sam se gradonačelniku koji je preko Grada Petrinje iskoristio mogućnosti da se pomogne školi pa je u tu svrhu promijenjen kompletan laminat u cijeloj školi, stavljeni su novi parketi koje je lakše održavati i koji su kvalitetniji i koji jamče da će djeca imat nekakvu sigurnost na tjelesnom da neće doći do iskretanja noge radi razišlog laminata koji je star i postavljen prije 15 godina.
Naravno da ima još posla, poput krečenja, sanacije krovišta, uređenja igrališta i opreme u učionicama i mogu reći da smo sa gradonačelnikom dogovorili jedan hodogram po kojem će se u ovoj godini nastaviti ulagati u ovu školu.
U ime MO Mošćenica ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku na pokazanom interesu da nam pomogne u realizaciji.“

- zaključio je Lipovac.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr