31.12.2018.
Službena Petrinja
   747
Održan humanitarni Novogodišnji bal Plesnog kluba Petrinia

Sportski plesni klub „Petrinia“ održao je u petak, 28. prosinca 2018. godine, Velikoj dvorani Hrvatskog doma Petrinja svoj tradicionalni Novogodišnji bal, ujedno i proslavu 10 – e godišnjice osnutka kluba. Osim plesačkog umijeća, ljepote i elegancije pokreta, članovi „Petrinie“ pokazali su još jednom i svoje veliko srce.

Naime, bal koji organiziraju sedmu godinu za redom ima humanitarni karakter, umjesto kupnje ulaznica, posjetitelji su u donatorsku kutiju mogli, u skladu sa svojim mogućnostima, dati dobrovoljni prilog za Inkluzivnu farmu Udruge osoba s invaliditetom SMŽ. Dobrovoljni prilog i podršku dao je i gradonačelnik Grada Petrinje, Darinko Dumbović:

„Posebno mi je drago da smo upravo u ovo blagdansko vrijeme u Petrinji organizirali ovakvu humanitarnu akciju i da je odaziv građana dobar. Ono što potvrđuje ovakve aktivnosti kroz i božićno i novogodišnje veselje je da se nisu zaboravili oni kojima treba stvarno pomoći i koji su uvijek u poteškoćama i potrebi a ono što se može vidjeti i večeras, da se rade dobra dijela, kroz ta dobra dijela smo dali poruku da se i svi ostali koliko god više mogu senzibiliziraju i da pomognu. Petrinja je Grad prijatelj djece i to je još jedna potvrda da evo i večeras možemo biti zadovoljni i sa dvoranom i sa plesom koji će pokazati naš plesni klub koji postiže odlične rezultate po cijelom svijetu. Zahvaljujem se organizatorici i predsjednici Kluba, Nataliji Antić Bjelac, kao i cijelom Klubu. Hvala svima koji su došli večeras, hvala svima koji su uveličali ovu humanitarno – plesnu akciju, koja se provodi u najboljem mogućem trenu, ovo je sada kraj godine i točka na i, uz sinoćnji odličan program Gradske limene glazbe i danas jedna plesna večer sa humanitarnim karakterom koji sigurno treba biti poziv za bolji život u Novoj godini. Još jednom se zahvaljujem svima koji su došli i čestitam božićne blagdane, koji su iza nas, i nadolazeću 2019. godinu koja nam je jako ključna i važna u svim segmentima društva a pogotovo kada pogledamo da će nam trebati humanitarni karakter jer to večerašnja večer i pokazuje.“

- zaključio je gradonačelnik.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr