"> " />
   19.09.2018.
Službena Petrinja
   916
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Održan peti sastanak projektnog tima za provedbu projekta "Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori" (1RP6)

Danas, 19.09.2018. godine održan je sastanak projektnog tima za provedbu projekta projekta "Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori" (1RP6), KK.08.2.1.06.0001 koji se nalazi u Intervencijskom planu Grada Petrinje.

Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS).

Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP). Tema sastanka je bila izvještavanje o tijeku provedbe projekta, tijeku postupaka javnih nabava projekta i određivanju termina za potpis Ugovora za izvođenje radova na izgradnji. Dana 14.09.2018. godine objavljena je dokumentacija o javnoj nabavi za odabir stručnog i projektantskog nadzora na izgradnji, a u tijeku je izrada dokumentacije o javnoj nabavi za promidžbu i vidljivost te radio-reklame.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr