"> " />
   20.09.2018.
Službena Petrinja
   983
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Održana prezentacija studije za projekt Povijesno-kulturna revitalizacija Grada Petrinje "POVIK za PETrinju"

Dana 31.08. 2018. u 9:00 sati u prostoru Velike vijećnice održana je prezentacija u sklopu projekta Povijesno-kulturna revitalizacija Grada Petrinje "POVIK za PETrinju" gdje su predstavljene završne verzije studija izvodljivosti koje obuhvaćaju Plan upravljanja kulturnom baštinom i Strategiju razvoja, pozicioniranja i promocije turističke ponude Grada Petrinje.

Jadran Antolović, HADRIAN d.o.o., prezentirao je Plan upravljanja kulturnom baštinom u kojem naglašava prednosti i slabosti Grada Petrinje kada se govori o upravljanju i promociji kulturne baštine te njenim potencijalima, s naglaskom na spomeničku cjelinu, tradicijske kuće, etnografsku i arheološku baštinu te utvrde na području Grada Petrinje.

Ivan Vrdoljak, ALCINA d.o.o., prezentirao je Strategiju razvoja, pozicioniranja i promocije turističke ponude Grada Petrinje s naglaskom na strateške okvire, ciljeve, pozicioniranje kulturnog turizma i sve ostalo vezano za elemente iz projekta "Grad na Kupi" čije su aktivnosti financirane iz projekta Povijesno-kulturna revitalizacija Grada Petrinje "POVIK za PETrinju".

U završnom dijelu je Bojan Livaković, STUDIO MORPHOSIS d.o.o., prezentirao vizualni identitet promotivnih materijala za buduće ustanove Kulturni centar s knjižnicom i Multimedijski centar.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr