18.07.2019.
Službena Petrinja
   407
Otvorenje APIOS benzinskog servisa Petrinja

Gradonačelnik Darinko Dumbović danas je s direktorom strategije i razvoja APIOS-a Joškom Crvelinom prerezao vrpcu i svečano otvorio 19. benzinski servis APIOS u Hrvatskoj. 

Gradonačelnik Darinko Dumbović je istaknuo kako se APIOS mreža benzinskih servisa nalazi se na mjestu gdje je i prije postojao benzinski servis, na izlazu grada prema Zagrebu, te je nastavio:

„Kada smo mi u svojoj strategiji uvidjeli potrebu za još jednim benzinskim servisom onda smo dali priliku tržištu. Tržište mora biti otvoreno za sve, a posebno mi je drago što je Zagrebačka ulica dobila još jedan sadržaj te zajedno sa Plodinama te trgovinom Smit Commerce tvori jednu smislenu cjelinu. Grad Petrinje zaslužuje odgovorne i ozbiljne poduzetnike, kao što je to ova firma. Zahvaljujem se prije svega direktoru i cijelom timu koji su nekoliko mjeseci ulagali trud da bi došli do krajnjeg cilja koji danas vidimo. Ovaj projekt napravljen je na zemljištu koji je bio državni te ga je ona prodala za oko 1.200.000,00 kn. Nadam se da će država i dalje imati osjećaj prema ovom prostoru da i dalje nastavlja prodavati, iako mi je žao jer je to naša zemlja, zemlja grada Petrinje. Međutim, ne želim se žaliti, ali samo neka nam daju prostora kako bi mogli osnažiti gospodarstvo. Ja sam optimističan uz ovakve ljude te mislim da poduzetnika ima samo im treba ponuditi šansu. Petrinja je mnogima šansa, ogromno gradilište te joj sigurno u budućnosti ne će nedostajati sadržaja.“

– zaključuje gradonačelnik.

Joško Crvelin, direktor strategije i razvoja APIOS-a ističe kako su njihova očekivanja bila ispod trenutne realizacije, te kako su Petrinjci prepoznali nivo kvalitete samog proizvoda, a i usluge za što im se zahvaljuje.

„Benzinski servis u Petrinji je 19. po redu u našoj mreži koja je po cijeloj Hrvatskoj rasprostranjena, a ovaj otvaramo baš ove godine kada slavimo 10-tu godišnjicu osnivanja naše firme. Firma se inače bavi i malom prodajom naftnih derivata, veleprodajom i distribucijom istih. Ponosni smo što smo brend partneri austrijskog OMV-a čije gorivo i nudimo na našim benzinskim pumpama. to je naš brend partner koji je napravio specijalnu formulaciju aditiva za naša goriva tako da na našem benzinskom servisu nudimo isključivo aditivirano gorivo, najviše kvalitete. Pored kvalitete goriva nudimo i najveću razinu usluge naših djelatnika i drugih servisa koje imamo u našoj ponudu kao što su a-caffe, autopraonica te probrani asortiman proizvoda u našim a-shop trgovinama. Također bi istaknuo ta imamo cijelu paletu korisničkih kartica koje nudimo našim klijentima i to kreditne, debitne, bonus kartice, loyalty card i gift card.“ – kazao je direktor Joško Crvelin.

Nakon otvorenja uslijedilo je uručenje kartice za gorivo Udruzi IKS u iznosu od 3.000 kuna za njihove potrebe.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr