19.06.2019.
Službena Petrinja
   164
Otvorenje kupališta u Moščenici

U organizaciji Mjesnog odbora i Udruge Kupa A.M.J. Moščenica danas je otvorena nova kupališna sezona na Kupalištu u Moščenici uz bogati program o kojem nam je nešto više rekao povjerenik Mjesnog odbora Moščenica Darko Lipovac.

„Prvo smo imali dječje igre na kojima su sudjelovala KUD Mošćenica, KUD Jabukovac, folklorni ansambl „Ivan Goran Kovačić“ iz Siska, folklorni ansambl „Petrinjčica“ i DVD Moščenica. Igre su bile nošenje jaja u žlici, skakanje u vrećama i potezanje konopa. Što se tiče pobjednika, KUD Jabukovac je dominirao. Nakon toga je slijedio „party“ na kojem su uživala djeca i odrasli, a sada nam još preostaje koncert Grupe Viking i cjelonoćna zabava uz podjelu gulaša i pića za sve posjetitelje.“

– zaključio je Lipovac te se zahvalio svima koji su sudjelovali na ovoj manifestaciji, kao i Gradu Petrinji i gradonačelniku Darinku Darinku Dumboviću na svesrdnoj pomoći u organizaciji.

Damir Kucek, predsjednik Udruge Kupa A.M.J. Moščenica istaknuo je kako od 20. srpnja slijedi VIII. Kupa Open Air festival elektronske glazbe te ovom prilikom poziva sve mlade da ga posjete.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr