30.11.2018.
Službena Petrinja
   618
Postavljanje adventske kupole na Strossmayerovom šetalištu

U sklopu ovogodišnjeg petrinjskog adventa pod nazivom „Adventa u Petrinji 2018.“ danas je na Strossmayerovom šetalištu postavljena adventska kupola, još jedna nadgradnja cjelokupnog sadržaja.Postavljanje kupole obišao je gradonačelnik Darinko Dumbović zajedno s Natalijom Antić Bjelac, direktoricom tvrtke B-grupa čiju je ponudu za organizaciju programa izabrao Grad na temelju Javnog poziva kojeg je raspisao.

Ove godine će biti puno zanimljivih stvari i radnih elemenata u našem parku za vrijeme Adventa rekao je gradonačelnik te nastavio:

„Za dane kada čekamo Božić, kada smo svi nekako raspoloženi, razdragani i kada želimo imati nešto što je posebno u te dane, imat ćemo jednu dobru priču u kojoj ćemo uspjeti složiti nešto što svake godine radimo, a to je nadgradnja našeg parka.

Sadržaja uvijek treba imati i oni su prije svega zahvala pojedinaca, Udruga, Turističke zajednice, Grada, Komunalca, župe, dakle svi koji su tu daju jedan ogroman ogol.

Zadovoljan sam kao gradonačelnik što će park biti uređen na način da ćemo moći prezentirati sve kulturne i tradicionalne vrijednosti i što ćemo pokazati da ćemo u ove dane biti grad gostoprimstva.
Pozivam sve Petrinjke i Petrinjce te sve slučajne prolaznike da navrate u naš park i hvala svima koji su danas ovdje i tu već nekoliko dana uređuju park koji će biti na lijepu sliku grada Petrinje.“

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr