28.09.2018.
Službena Petrinja
   556
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Potpisan Ugovor o izgradnji vidikovca na Hrastovačkoj gori

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave za dodjelu ugovora za izvođenje radova na izgradnji vidikovca na Hrastovačkoj gori, dana 28.09.2018. godine gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović i uslužni obrt Petreković potpisali su Ugovor o izgradnji vidikovca na Hrastovačkoj gori u ukupnom iznosu od 743.843,75 kuna.

Gradonačelnik je tom prigodom izrazio zadovoljstvo jer se radi o drugom potpisanom Ugovoru o izgradnji za projekte iz Intervencijskog plana Grada Petrinje.

Projekt "Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori" (1RP6), KK.08.2.1.06.0001 se nalazi u Intervencijskom planu Grada Petrinje, a Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr