19.06.2019.
Službena Petrinja
   285
Potpisan ugovor s popovačkom udrugom likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje potpisao je Ugovor s Popovačkom udrugom likovnih stvaralaca „Moslavački štrk“ koji će provesti projekt pod nazivom „Petrinjska zrcala“.

Predsjednica Popovačke udruge Marija Puhić Žikić zahvalila se gradonačelniku na odobrenim sredstvima te je rekla nešto više o svojoj Udruzi:

„Naša osnovna djelatnost je prezentiranje, stvaranje i očuvanje kulturne baštine, njegovanje likovnog stvaralaštva u našem gradu. Inače smo Udruga koja mogu reći nimalo skromno, zapravo istinito što činjenice i potkrepljuju, pet godina djeluju ne samo u Hrvatskoj, nego sudjelujemo na manifestacijama svjetskog ranga.

Izuzetno mi je drago, zapravo zahvalila bi gradonačelniku i Gradu Petrinji što ćemo imati priliku i što ste nam dali povjerenje da nešto od naših kulturnih manifestacija realiziramo u gradu Petrinji koji je pun kulture tako da nas to jako veseli. Ovaj projekt koji će grad financirati, normalno jednako tako i uz našu podršku i uz kreativnosti zove se „Petrinjska zrcala“, a nešto ćemo više o tome kada dođe vrijeme i tome se jako veselim te se nadam da ćete zapravo prepoznati našu pozitivu i dobru volju, a naše umijeće i stvaralaštvo će se vidjeti jer će zrcala biti na javnom prostoru.“

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr