16.07.2019.
Službena Petrinja
   477
Sanja Stanić preuzela knjigovodstveni servis u Srnakovoj ulici

U petrinjskoj Srnakovoj ulici na kućnom broju 7 dosadašnja vlasnica knjigovodstvenog servisa Mira Prašnjak ustupila je servis novoj vlasnici, Sanji Stanić. Sanja zapošljava dvije djelatnice i ima 25 klijenata, kojima je posebno zahvalila kao i svojoj obitelji, ujedno je zahvalila i gradonačelniku g. Dumboviću koji se odazavao na svečano otvorenje servisa i koji je dao podršku u njenom radu.

Radno vrijeme je svaki radni dan od 7.30 do 15.30 sati.

Gradonačelnik Darinko Dumbović ovom prigodom, na svečanom otvorenju je izjavio;

„Pozdravljam sve vas koji spadate u jedan od najsamostalnijih slojeva društva, a to su mali i srednji poduzetnici, koji su za svaki grad važni, jer punite proračun.
Definitivno vi ste ti koje mi trebamo držati kao kap vode na dlanu i kad pogledam ovu malu instituciju kojoj je gđa Mira Prašnjak udarila temelje, a napravljena je za poduzetnike koji bi trebali imati svoju fiskalnu sigurnost što trebaju imati kao porezni obveznici.

Ovdje je jedna mlada osoba koja ima viziju, a želi imati pogled u budućnost da bude samostalna.
Danas kad pogledamo statistiku; mnogi vole biti na proračunu, od 100 ljudi samo njih 7 želi biti samostalno i to treba gajiti.

Svi oni koji imaju viziju šta je poduzetništvo, da vode brigu o sebi, o svoj obitelji to je velika stvar, da vode brigu o djelatnicima i njihovim obiteljima, to je nešto veličanstveno.. To svakako treba cijeniti.
Ja to razumijem, jer dolazim iz obitelji koja ima izuzetno puno godina poduzetničkog duha i stvaralaštva i zato vas razumijem i želim vam biti podrška, kao i svima ostalima da budemo jedni drugima jedna dobra nadgradnja i sinergija i da jednim zajedničkim radom dignemo kvalitetu života gradu Petrinji."

- istaknuo je gradonačelnik.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr