Intervencijski plan, Službena Petrinja, Vijesti|

U utorak 6.studenog je održan sastanak partnerstva projekta Izrada projektne dokumentacije za projekt Grad na Kupi. Kako je pojasnila Vlasta Vuglec pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i kulturne baštine gradonačelnik je potpisao dodatak 1.Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za izradu bespovratnih sredstava za projekt.

Projekt je trebao završiti 11.rujna 2018., no kako nisu svi elementi iz projekta dogovoreni, niti ishođene sve dozvole, dodatkom je ugovoren novi rok 11.lipnja 2019. godine.

“Nadamo se da ćemo preostale aktivnosti iz tog ugovora završiti do tog roka. Danas pričamo o izradi projektne dokumentacije za projekt Grada na Kupi. Naglasak dajem na vama kao Parnterstvu. Pročitat ću koje ćemo elemente financirati iz ovog projekta. Nadopunit ću još koje smo dozvole ishodili.”, rekla je u uvodu pročelnica Vuglec.

U sklopu projekta izradit će se projektna i tehnička dokumentacija u iznosu od 1.924.000,00 kn, plaćaju se savjetodavne usluge financijske revizije u iznosu od 50.000,00 kn te su usluge promidžbe i vidljivosti u iznosu od 25.000,00 kn.

U sklopu prve stavke rade se tri geodetska snimka, tri geomehanike, dva idejna projekta, dva konzervatorska elaborata, radi se sedam glavnih projekata, jedan troškovnik opreme, dva izvedbena projekta s projektom opreme, tri tendera za natječaj. Cilj je definirati projektnu dokumentaciju za projekte iz Akcijskog plana IP-a Grad na Kupi. Nakon provedene nabave slijedi izrada ugovorene dokumentacije koja je preduvjet za razvoj i početak provedbe projekta Grad na Kupi.

U sklopu stavke promidžba i vidljivost bit će izrađeni i distribuirani promotivni materijali (roll up banneri, plakati, letci, trošak zakupa medijskog prostora te sponzorirani članci u lokalnim medijima).

Na sastanku su bili članovi Partnerstva Ante Mrgan, Nenad Radošević, Dino Žilić, Hrvoje Bešlić, Marijan Glušić, Miljenko Bušić, Ivanka Držaj i Gabriela Cindrić. Zadaće tijela su savjetodavna i informativna podrška Projektnom timu projekta, prikupljanje i dostavljanje podataka, dokumenata te mišljenja, aktivno sudjelovanje na sastancima Projektnog tima, aktivan doprinos i praćenje procesa provedbe projekta.

IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJA ZA PROJEKT GRAD NA KUPI KK.08.2.1.03.0018

KORISNIK: Grad Petrinja
UKUPAN IZNOS PROJEKTA: 1.999.087,50 kn
IZNOS EU POTPORE: 1.699.244,37 kn

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
Za više informacija o EU fondovima posjetite stranice  www.strukturnifondovi.hr

Comments are closed.

Close Search Window