13.08.2018.
Službena Petrinja
   438
Turnir otvorenog prvenstva grada petrinje u odbojci na pijesku

U organizaciji Odbojkaškog kluba „Petrinja“ 11. i 12. kolovoza 2018. godine održavao se tradicionalni turnir Otvorenog prvenstva Grada Petrinje u odbojci na pijesku – „Lovrenčevo 2018.“

Turnir se održavao na odbojkaškom igralištu petrinjskog Gradskog kupališta, a sudionike turnira u subotu, 11. kolovoza 2018. godine, pozdravio je Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje koji je ovom prigodom rekao:

„Danas je ovdje odbojka, u njoj uživaju mnogi mladi ljudi. To je turnir , preko turnira se dolazi do natjecanja, nije važno tko je bolji nego da se ovdje nalaze i daju poruku za sve generacije. To je najvažnije. Petrinja je bila i ostala grad sporta, grad hobija, grad sportskih rekreativaca. Moramo iskoristiti, ono što je najvažnije, sve terene koje imamo, igrališta koja imamo, predivan ambijent, Kupu, Petrinjčicu, šetnicu, adrenalinske, sportske, biciklističke i rekreativne staze jer to su vječite stvari koje ovdje ostaju kao prirodni fenomeni. Kad se ljudi uhvate u “koštac” sa brigom i poslom, tu je i naš Savez koji to dobro organizira. Važno je imati dobre partnere i tada ćemo uspjeti, svi zajedno, jedan čovjek ne može sve sam samo kad ima dobre suradnike”

istaknuo je gradonačelnik te se zahvalio svima koji su u sklopu i Lovrenčeva i svih ovih dana, sudjelovali u svim manifestacijama.

Natjecanjima kajakaša, malonogometnim turnirom katoličke mladeži te prvenstvom u odbojci završava program proslave “Lovrenčeva 2018”.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr