27.03.2018.
Službena Petrinja
   193
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Usvojeno 1. šestomjesečno izvješće o provedbi IP-a grada Petrinje

Dana 22.3.2018 godine na 3. sjednici Koordinacijskog odbora Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima usvojeno je 1. šestomjesečno izvješće o provedbi Intervencijskog plana grada Petrinje za razdoblje od 1.7-31.12.2017 godine. 

Radionicu je organiziralo Tajništvo Koordinacijskog odbora Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima. Na sjednici su bili predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU na čelu sa zamjenicom ministrice Katicom Mišković, predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava na čelu sa zamjenikom ministra Lukom Rajčićem te predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU.

Dnevni red sjednice je osim usvajanja izmjena Poslovnika o radu Koordinacijskog odbora sadržavao i dvije bitne točke za provedbu IP-a: obrazlaganje šestomjesečnih izvješća o provedbi IP-ova od strane gradova: Beli Manastir sa općinom Darda, Benkovac i Petrinja te potom glasovanje o usvajanju šestomjesečnih izvješća o provedbi IP-ova prethodno navedenih gradova.

Na sjednici je ispred grada Petrinje sudjelovala Kata Rupčić, viša stručna suradnica u Upravnom odjelu za EU fondove i razvoj koja je ukratko prisutnima dodatno pojasnila izvješće koje je grad dostavio u siječnju ove godine te odgovorila na postavljena pitanja, nakon čega je izvješće i usvojeno.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr