OPG-ovi
   2330

OPG Zvonko Belošević

Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina. Vino se može za sada probati i kupiti na adresi OPG-a. U pripremi je i uređenje stare drvene kuće u blizini vinograda na Hrastovici. Uređenje bi trebalo biti gotovo do kraja 2017. godine te će u sklopu ponude seoskog turizma otvorena biti prvo kušaona, a zatim i mogućnost najma smještaja. U Majskom Trtniku kod Gline kupili su, rastavili i ponovo na uzbrdici Hrastovice složili visoku hrastovu drvenjaču, glavni objekt svog novog seosko-vinogradarskog zanimanja. Očekuju dobre poslovne rezultate, vjeruju u prirodni položaj i turističko-izletničke mogućnosti Hrastovačke gore, do čijeg vrha s Piramidom i Planinarskog doma Matija Filjak pokraj njihovog novog objekta vodi jedan krak pješačke staze.

Mile Wood 5
44250 Petrinja

OPG Dvorneković

Proizvodnja meda i proizvoda od meda, te kupinovog vina.

Milana Makanca 25
44250 Petrinja

OPG Zoran Grbavac

Proizvodnja mesnih prerađevina od domaće uzgojenih životinja iz tuđeg uzgoja. Proizvodnja voća (aronija, jabuka, dunja i sl.) i povrća te njihovih prerađevina. U ponudi se nalazi češnjak, ljute paprike, zimnica, sokovi, čajevi, likeri i Džemovi (obični i bez šećera) Proizvodi su dostupni na sajmovima i na placu na Trešnjevci (osim ponedjeljkom).

Petkovac 24
Petkovac
Tel: 091/737-1205
Web: www.opgzorangrbavac.hr
Email: info@opgzorangrbavac.hr

OPG Jelić

Uzgoj aronije i prodaja sadnica i prerađevina. U ponudi su sok, pekmez, čaj, prah i liker. Proizvodnja je kompletno ekološka. Proizvodi se mogu kupiti na placu u Petrinji subotom i nedjeljom kao i na OPG-u.

Mato Jelić
099/6979-077
092/1378-893

OPG Svjetlana Križanović

Proizvodnja aronije i jabuke te njihovih prerađevina poput sokova, likera, čaja i octa. Proizvodi su dostupni na sajmovima i na OPG-u.

Hanžekova 2/3
44250 Petrinja

OPG Ljuba Sabljak

Med i proizvodi od meda, pelud i propolis. Proizvodi se mogu kupiti u Petrinji na tržnici utorkom i subotom.

Slatinska 46,
Moštanica Petrinja

OPG Majčina dušica

vl. Nada Tanković

Sakupljanje, uzgoj i prerada ljekovitog bilja. U mnoštvu proizvoda treba izdvojiti sokove od bazge i drenka, ulja i tinkture od ljekovitog bilja, sirup od smreke, pekmez od đumbira i jabuka, masti od smrekove smole, pastirske iglice, bljušte i gavez mast. Uz navedeno posebno treba istaknuti dva proizvoda, sol od medvjeđeg luka i petrinjski suvenir čaj od lipe, šipka i bazge. Proizvodi su dostupni na petrinjskom placu utorkom i subotom ili na samom OPG-u.

Franza Wagnera 25
Petrinja
Telefon: 091/7346-973
Email: 3nada.tankovic@gmail.com

OPG Milaković

Bučine koštice i bučino ulje. Prodaja na sajmovima i na OPG-u.

Mala Gorica 93
Petrinja
Telefon: 044/866-556

OPG Radošević

OPG proizvodi med (kesten, cvjetni, bagrem i divlja metvica) i medne prerađevine, propolis, cvjetni prah kao i pribor za konzumaciju meda i simpatične suvenire poput sjekire u medu. Uz to možete na OPG-u kupiti i sezonsko voće i povrće kao i zimnicu. Ipak treba izdvojiti da je najatraktivniji proizvod med od divlje metvice koja je za ispašu dostupna samo na ograničenom području Lonjskog polja te nije dostupna svake godine. Ovaj proizvod je jedinstven za naš kraj te uz izuzetan okus ima i ljekovita svojstva i blagotvorno djeluje na dišne puteve. Proizvodi su dostupni na kućnoj adresi, na sajmovima kao i na placu u Petrinji svakim danom.

Ivana Janka Štromara 9
44250 Petrinja
Telefon: 044/816-103

OPG Trsoglavec

Proizvodnja jaja, kobasica i mliječnih proizvoda poput vrhnja, sireva suhih i svježih i sireva s paprikom. Proizvodni dostupni na tržnici u Sisku ili na OPG-u.

Sibić 33,
44250 Petrinja
Tel: 044/824-569
E-mail: opgtrsoglavec33@gmail.com
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr