11.04.2019.
Službena Petrinja
   240
Nove investicije u Prnjavoru Čuntićkom

Srdačnu dobrodošlicu, ali i zahvalu za ogromnu odgovornost koju imaju vatrogasci spomenuli su svi govornici na 13. redovitoj skupštini DVD-a Prnjavor Čuntićki održanoj u subotu, 6. travnja 2019. godine. Skupštinom je predsjedavao Božidar Marjanović.

Uz redovita izviješća o radu i financijskom poslovanju izabrano je novo rukovodstvo, na čelu s predsjednikom Josipom Radoševićem.

Skupštini je nazočio i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović koji je između ostalih naglasio;

"Uspjeti se može jedino kvalitetnim, zajedničkim radom, tako možemo napraviti da je sigurnost naših građana na jednom dobrom nivou.

Vatrogasci pokazuju da su najjači partneri lokalnoj samoupravi i kad se treba oslonuti i u vatri, zimi i vodi tu su vatrogasci. Dajete svoj dragovoljni rad, svoje živote, spašavate imovinu, a to nije mala stvar.
Dobrodošli su vam i sponzori, tu su Ceste Sisak, naš Komunalac, podršku imamo i od podpredsjednika Gradskog vijeća Nenada Radoševića.

Prnjavor Čuntićki će dobiti osim kompletno uređenog DIC-A vrijednosti 4,5 milijuna kn i plus vozilo što iznosi zajedno oko 6 milijuna dobiti još sadržaja.

Natječaj za DIC je završio, što znači da će se vrlo skoro ako sve bude teklo po planu krenuti s poslom, i za godinu dana bi DIC bio gotov.

Ujedno sam za vatrogasno spremište odlučio sada preko rebalansa i vatrogasne zajednice dodijeliti 250.000 kn, i još toliko za uređenje krovišta, što ukupno s PDV-om iznosi 650.000 kn.

Vidimo se ubrzo i držite me ze riječ."

poručio je gradonačelnik.

Skupština je nastavljena zajedničkim druženjem vatrogasaca.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr