16.09.2019.
Službena Petrinja
   560
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Održan sastanak Partnerstva i 5 radionica u sklopu provedbe projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“

U ponedjeljak 02.09.2019. u prostoru Male vijećnice Gradske uprave Petrinja održan je sastanak Partnerstva u sklopu projekta „Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece“ na kojem je bilo organizirano 5 radionica vezanih za aktivnosti provedbe navedenog projekta.  Partnerstvo predstavlja savjetodavnu i informativnu podršku projektnom timu tijekom provedbe projekta, a  čine ga prvenstveno predstavnici nadležnih Upravnih odjela za društvene djelatnosti, predstavnici OŠ Mate Lovraka sa područnim školama i dječjeg vrtića Petrinjčica, predstavnici sportsko-rekreacijskih udruga i saveza u Petrinji te svi ostali zainteresirani građani Petrinje. 

Na radionicama su voditeljica projekta Vlasta Vuglec i projektni koordinator Dino Žilić prezentirali trenutno stanje izvođenja radova i ostalih projektnih aktivnosti. Prva radionica je obuhvaćala općenito o samom projektu, provedbu javne nabave i informacije o dosadašnjim zahtjevima za nadoknadom sredstava. Druga radionica se odnosila na Rekonstrukciju OŠ Mate Lovraka - dogradnja školske sportske dvorane i trenutnom stanju gradilišta, a treća radionica na građenje dječjeg vrtića. Četvrta radionica je prezentirala situaciju gradilišta buduće svlačionice s pratećim sadržajima, pomoćnog nogometnog igrališta i dječjeg igrališta Češko selo u Petrinji. Posljednja, peta radionica je informirala članove Partnerstva o gradilištu budućeg dječjeg igrališta Slatina i završetku izvođenja radova istog.
Tijekom održavanja radionica unutar projektne aktivnosti usluge informatičko – tehničke pomoći pri organizaciji radionica za potrebe izvještavanja o provedbi projekta i napretku projektnih aktivnosti tvrtka Novi zvuk d.o.o. popratila je radionice izradom audio snimke i fotografiranjem.

NAZIV PROJEKTA: UNAPRJEĐENJE INFRASTRUKTURE ZA PREDŠKOLSKI I ŠKOLSKI UZRAST DJECE (3RP2) KK.08.2.1.06.0005
KORISNIK: GRAD PETRINJA
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 40.548.110,38 HRK
IZNOS EU POTPORE: 34.297.700,07 HRK

 

Audio snimke
Dokument za preuzimanje
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr