01.04.2019.
Službena Petrinja
   291
Redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Nebojan

Nebojanski vatrogasci 30. ožujka 2019. održali su redovnu izvještajnu godišnju skupštinu DVD-a u svom Društvenom- vatrogasnom domu. Sukladno dolukama skupštine društvo će i dalje predvoditi: predsjednik Davor Aberlić, zamjenik predsjednika Ivan Laktašić, zapovjednik Željko Tonković, zamjenici zapovjednika Matej Tonković i Mario Vancaš,dok će tajnik bitiJosip Aberlić,a blagajnik Mario Vuić i spremištar Renato Orešković.

Na skupštini je bio i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je ovom prigodom poručio:

„Drago mi je što vas ovdje mogu pozdraviti sa jednom vjerom, željom, kvalitetnim radom,doprinosom i boljem standardu vatrogasaca u Gradu Petrinji. Uvijek sam zadovoljan s vašim radom. Vi spadate u jednu posebnu kategoriju ljudi koji ste samostalni i želite uvijek pomoć. Izlažete puno puta svoje živote, dajete sve od sebe, mislim da ste jedan pravi primjer života u zajednici kako trebate biti dobri partneri sa gradovima, ali i sa svim onim problemima s kojima se susrećemo, a to se zove standard. Određeni nam standardi trebaju, a vjerujem da ćemo kroz dogledno vrijeme nešto napraviti i i više za vas, te mislim da je Nebojan u ovome trenutku zadovoljan. Nastojat ću sa zapovjednicima i sa svima onima koji su odgovorni da vam prije svega zaželim ono što trebate imati. Trebamo napraviti ono što je izuzetno važno, da poradimo na kvaliteti života.

Neka vam ova skupština da dobre rezultate, a prije svega nakon rada i druženje . Držite našu zajednicu zajedno i mislim da ćemo dobiti još bolje rezultate. Imat ćemo prilike napraviti nešto što je bitno i za ova mjesta. Kao grad u problemu, gledajući na sve ono što smo dobili poslije Domovinskog rata, a to je na kraju devastiran prostor gdje su u pitanju vatrogasci i vatrogasna spremišta koja treba staviti na jednu višu razinu. Kako bi postigli jednu višu razinu trebamo što više raditi na projektima i oslanjati se na financije iz EU.“

izjavio je gradonačelnik.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr