20.09.2019.
Službena Petrinja
   490
Ulica Matije Antolca dobila novo ruho

U gradu Petrinja je tako asfaltirana još jedna ulica. Nakon Vinogradke, Mačekove, Vočarske, Rokove, Filjakove i mnogih drugih ulica na red je došla i ulica Matije Antolca koja je bila jedna od najvećih problema jer su ljudi izgubili već i živce i strpljivosti, ističe gradonačelnik Dumbović.

„Ja se samo mogu ispričati i Boga moliti da ono što su započeli da što prije završe na vrijeme i da to realiziramo. Dalje nas očekuju još mnoge druge ulice u gradu Petrinji za koje ću nastojati da što više napravimo do 15. studenog.

Možemo reći da Ceste Sisak, Pedom asfalt i svi oni koji su se ugovorno vezali da će morat izvršavat svoje zadatke bez razlike koliko imali posla i bez razlike koliko se mnogi danas izvlače na nedostatak radne snage. Možemo reći da ništa nije u Aglomeraciji problem, već samo radna snaga, a radna snaga i sve ono što je vezano za terminske i financijske planove je izuzetno važno da ih ispoštuju jer će u protivnom imati problem oni koji imaju deponirana sredstva.

Ovdje je riječ o županijskoj cesti ali naglašavam da u posjednih 10 godina do sada Županija nije dali niti lipe za dužni metar asfalta. Mnoge su se ceste napravile po političkom ključu i treba znati da građani Petrinje uplaćuju kroz sve moguće doprinose Županijskim cestama kroz svoja vozila i kroz gorivo novac u Županijske ceste, to jest Petrinjci su tu razvijali one koji su već razvijeni, znači mi smo razvijali lijevu obalu Save i Kupe, a kod nas taj isti asfalt nije završio.“

– zaključio je gradonačelnik Dumbović.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr